Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Lege og apotek

Alle de klinikkene vi samarbeider med er private og dekkes ikke alltid av den generelle helseforsikringen. Du bør derfor sjekke hva forsikringen din dekker før avreise i tilfelle du trenger medisinsk hjelp under ferien. Om du ikke har reiseforsikring ber vi deg informere vårt personal om dette når du kontakter dem for å få hjelp med medisinsk behandling.

Kontaktinformasjon ved sykdom:
Om du blir syk eller behøver tannlege, kontakt oss. Om det skulle skje noe og du ikke kan komme i kontakt med oss, er det fint å vite at vi har faste leger som vi bruker og stoler på.

Alle leger kan gjøre hotellbesøk.

Sykehus Phuket:
Phuket International Hospital og Bangkok Hospital Phuket er private sykehus i utkanten av Phuket Town. De har åpent døgnet rundt. Her finnes skandinavisktalende personal på enkelte tider under dagen.
Tel. 076 249 400 och 076 254 425. 

Sjukhus Krabi:
Krabi Nakharin International Hospital som ligger i Krabi Town og Wattanapat hospital som ligger i Ao Nang.

Apotek:
På reisemålet finnes apotek som er åpent ca. kl. 10.00-21.00. Det finnes også apotek som har åpent om natten i nesten alle reisemål.

I Patong, Karon og Kata finner du flere apotek på alle de store veiene. Alle heter "Pharmacy" og synes tydelig fra utsiden.

I Krabi finner du apoteket som heter "De Care Pharmacy". De kan hjelpe deg med vanlige og spesielle medisiner om du behøver det.

Tenk gjerne på at medisinene i Thailand er sterkere enn hjemme så det kan være lurt å kontakt legen før du henter ut medisin på apoteket.