Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Drikke

I Thailand finnes det et variert drikketilbud, spesielt med ulike juicer og shakes. Dette blandes ofte med is eller vann og ferskpressede frukter. Ferskpressede shakes finner du nesten overalt og er definitivt en smaksopplevelse du ikke kan gå glipp av. Fruktshakes i Thailand kan være veldig søte om man bestiller de med sukker så det kan være lurt å bestille uten sokker. En fruktshake koster ca 60-80 THB.

Samtidig så er dere på ferie og en god øl ved bassenget eller til middagen kan i blant være på sin plass. De to mest kjente merkene i Thailand er Singha og Chang. De passer perfekt til det thailandske klimaet og kan lett slukke den største tørsten. Singha er kjent for å være litt søtere enn Chang. Begge kan kjøpes som en 33cl og 66cl. Sistnevnte koster ca 80 THB på en restaurant. Utenom Singha og Chang så kan man noen ganger finne de største kjente merkene fra Europa som Heineken, Carlsberg og Tiger.