Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Golf på Phuket

Hvorfor ikke benytte sjansen til å spille golf på en eller flere av verdens vakreste golfbaner? Uansett om du er nybegynner eller øvet, byr Phukets golfbaner på utfordringer for alle, midt i Thailands fantastiske natur. På Phuket og omegn finnes det fem golfbaner:

Phuket Golf og Country Club
En perfekt bane for deg som er en middelsgod spiller med lyst på utfordringer på en krevende bane. Banen er variert med mange vannhindringer og hvert hull har sin egen karakter. De frodige fairways ligger rundt to sjøer, og på din vei gjennom de 18 hull kommer du både igjennom skog, åpent og kupert terreng. Banen ligger midt mellom Patong og Phuket by.

Loch Palm
En flott, lett og behagelig bane med brede fairways. Banen går rundt Crystal Lake, og her kan du teste dine ferdigheter på de mange vannhindringene. Banen ligger i Kathu distriktet, cirka 15 minutter fra Patong. 

Banyan Tree Club
Dette er en forholdsvis lett bane å spille på med brede fairways og få vannhindringer. Hullene er ikke spesielt krevende, men fra banen har du en fantastisk utsikt over Andamanhavet. Banen ligger mot flyplassen ved Bangtao Beach, ca. 35 minutter fra Patong.

Blue Canyon Country Club
En god bane som har huset flere store golfturneringer der blant annet Tiger Woods har spillet og vunnet! Banen ligger på den nordlige delen av Phuket ved flyplassen. Merk at det kan være vanskelig å få tid, så bestill gjerne flere dager i forveien.

Thai Muang Beach Golf
En eksklusiv bane som ligger på fastlandet i Phang Nga provinsen. 

Øvrig informasjon
På alle baner har du mulighet til å leie køller, vogn og sko. Caddy er obligatorisk og glem heller ikke tips til denne personen. Kom gjerne til oss hvis dere ønsker å booke Loch Plam eller Country Club.