Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Sol og strand

Avslappende feriedager nytes gjerne på stranden, hvor du kan nyte solen og havet i fred og ro. Men det kan også være spennende og inspirerende med andre aktiviteter innimellom.

Husk at forsikring ikke er inkludert når du leier utstyr og deltar i vannsportaktiviteter, derfor kan utleierne finne på å kreve høye summer hvis utstyret går i stykker. Husk også at kravene til sikkerhet ikke er like tøffe som hjemme i Norge – alt skjer på egen risiko.

En fin og populær måte å komme seg til en av de nærliggende strendene som f.eks. Freedom Beach, er å avtale med en taxibåt, longtail-båt, å reise dit og deretter nyte dagen, helt til båten henter deg igjen. Bli enige om prisen i forkant!

Ved noen strender kan det ved lav vannstand være ubekvemt å bade på grunn av korallrev. Ta gjerne med badesko. Det skiller ca. seks timer på høy- og lavvann. Dette forskyves med ca. 1 time pr. døgn og nivåforskjellen i havet er på 1-2 meter. Bruk alltid solkrem med høy solfaktor, da solen er meget sterk. Og for all del, drikk mye vann.