Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Krabi

Krabi er berømt for sine fine strender og øyer. På strendene finnes det ingen solstoler eller parasol.

Aonang strand
Sand stranden i sentrum området. Beste delen ligger lengst mot den venstre siden.

Noppharathara strand
På andre siden av Aonang. Noppharathara stranden er roligere og populær for den lokale belfolkningen. Når det er lav vann kan man gå til de små øyene som finnes utenfor, nær Nappharathara båt-havnen.

Long Beach – Private Beach
Om du vil ha en strand for deg selv drar du hit. Ligger på andre siden av elven etter Noppharathara stranden. Det er aldri noen på stranden. Det finnes mat som man kan kjøpe fra små bungalower som ligger på stranden. Tuk tuk koster ca 800-1000 baht /tur og retur.

Railey Beach
Mest populære stranden i området. Fin sandstrand og klart vann. Her finns det restauranger og massasje med mer.

Phra Nang Beach
En av de vakreste strendene i hele Thailand. Her finned også en veldig spesiell grotte. Det finnes muilghet for å kjøpe mat fra båter.

Tonsai Beach
Veldig rolig strand og pupulær for fjellklatrere.

For å kommet il Railey, Tonsai og Phra Nang strandene og til øyene skal man dra med longtail-båt. Billetter kan kjøpes fra billettkjosken på stranden i Aonang.

Boda. Chicken og Tup

Paradisøyene utenfor Aonang. Tyrkisblått vann og hvite sandstrender. På øyene finnes en liten kiosk der man kan kjøpe drikke og snacks, men vi anbefaler å ta med vann og snacks. Til de her øyene skal man også betale nasjonalpark avgift på 400 baht per person.