Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Phuket

Mai Khao Beach
Nasjonalparken hvor de store havskilpaddene legger sine egg mellom november og februar.

Nai Yang Beach
Med sine ca. 16 kilometer er dette den lengste stranden på Phuket. Stranden er meget populær blant thailenderne selv. I sommerhalvåret forekommer undervannsstrømmer og bølger.

Bangtao Beach
Denne 8 kilometer lange sandstranden har finkornet til grovere sand og har trær som gir skygge langs den sørlige delen av stranden. Lenger nord er det også mulig å finne skygge fra solen, men da må man flytte seg et lite stykke opp fra vannbrynet. Det er ikke spesielt langgrunt, bare et par meter ut har du vann opp til midjen, selv om enkelte partier av stranden er litt mer langgrunne. Snorklingen er best på den nordlige enden av stranden, der er det et lite, men fargerikt korallrev. I lavsesongen (mai-okt) er det høye bølger og sterke undervannsstrømmer utenfor Phuket. Der det er badevakter og flaggsystem heises ofte det røde flagget, som betyr at man ikke skal bade. Da er det bedre å holde seg i bassenget på hotellet, eller ta turen ut til noen av øyene utenfor Phuket der forholdene ofte er bedre. 

Surin Beach
Stranden i Surin er knapt én kilometer lang og passe langgrunn. I blant er det gode surfebølger, men snorklingen er ikke spesielt bra. Det finnes ferskvannsdusjer der man kan skylle av seg saltet. Skilt informerer om at det finnes et flaggsystem som viser når det er mulig å bade, og det er et vakttårn for badevakter. Men både flaggstenger og badevakter er midlertidige. I lavsesong (mai-okt) kan det være høye bølger og sterke undervannsstrømmer på utsiden av Phuket.

Laem Sing Beach
Koselig liten strand litt nord for Kamala. Stranden er liten og meget vakker, men dessverre ikke alle forunt. Veien ned til stranden er bratt og anbefales ikke for de som er dårlig til bens eller har med barnevogn.

Kamala Bay
Stranden i Kamala er knapt 2 kilometer lang og langgrunn. Kvaliteten på sanden varierer, men den er stort sett finkornet. Ta med strandsko eller gå i vannet dersom du ønsker å utforske hele stranden. Snorkling egner seg kun ved klippene på den nordre siden.

Patong Beach
Denne stranden er 3 kilometer lang, består av finkornet sand og er den mest populære stranden på Patong. 

Karon Beach
Denne tre kilometer lange stranden passer for de som liker å jogge eller spasere langs stranden. Få steder å finne skygge, ikke spesielt langgrunn og derfor ikke spesielt godt egnet for barn. Kata Beach ligger like i nærheten og er et bedre alternativ for små barn. Undervannsstrømmer forekommer. Se alltid etter advarselsflagget før du går uti, og snorkler du bør du titte opp med jevne mellomrom. 

Kata Beach
En relativt rolig strand, til tross for alle fasilitetene. Den nordre delen av stranden opptas av Club Med. Her kan man benytte stranden, men klubbens fasiliteter er forbeholdt gjestene. Stranden er smalere i den sydlige delen, så her kan det fort bli trangt. undervannsstrømmer kan forekomme, og man bør være forsiktig når man svømmer langt ut. 

Kata Noi Beach
Liten og deilig strand syd for Kata Beach med færre mennesker og roligere tempo og oddene på hver side av stranden hindrer undervannsstrømmer. Best snorkling ved oddene – der er det mest å se. 

Nai Harn Beach
De fleste samles i nærheten av Phuket Yacht Club, mens resten av stranden er stille og rolig. Dette er stedet å dra, hvis man er på utkikk etter det beste stedet å nyte solnedgangen på hele øya!

Freedom Beach
En strand i en liten bukt som kun er tilgjengelig med taxibåt, 1500 baht fra Patong og 2500 baht fra Kata. Dette er troligvis Phukets reneste og mest velholdte strand. Veldig finkornet sand som knitrer når man går på den, og utmerket snorkling på et avgrenset område med vakker korall og livlig fiskeliv. Massasje, restaurant og kafé/bar. Anbefales.

Nui Beach
Ligger litt utilgjengelig til, sør for Kata Beach og er en av de vakreste, mest unike og velholdte sør på Phuket. Viken er omkranset av granittklipper, noe som medfører at vannet her er krystallklart. Det finnes kun én restaurant. Ypperlig sted for snorkling. 
Hit kan du komme deg med taxibåt både fra Patong (ca. 1500 baht) og Kata (ca. 1500 baht). Obs! Taxibåter har ikke mulighet til å ligge og vente her, så avtal retur og pris på forhånd.