Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Praktisk informasion om utflukter

Påmelding
Påmelding og betaling gjør du hos din Ving-vert på trefftidene på hotellet eller via vår servicetelefon. Påmeldingen er ikke bekreftet før betalingen har blitt gjort. Påmelding for dagsturer må gjøres senest kl. 12:00 dagen før utflukten og for kveldsturer senest kl. 12:00 samme dag. Du kan alltid ringe til vår servicetelefon for å se om det finnes ledige plasser.

Pris
Barn under 2 år blir med gratis, men har ikke eget sete i bussen. Barn mellom 2-11 år betaler ofte halvpris – Du finner mer informasjon om dette i utfluktsprogrammet, samt hva som inngår i prisen.

Betaling
Prisene er oppført i Thai Bath. Betaling skjer med kontanter i Thai Bath eller med Visa og Mastercard.

Tidlig avreise
Om utflukten begynner før hotellets frokostservering åpner anbefaler vi at du prater med hotellet og sjekker om du kan få en frokost-matpakke. Noen ganger kan de også åpne frokosten tidligere. Dette må gjøres senest kvelden før i resepsjonen.

Opphenting/møteplass
På noen utflukter er opphentingen på en felles møteplass, der du tar deg på egen hånd. Som oftest henter utfluktsbussen deg på ditt eget hotell. Informasjonen om tid og opphentingsplass får du på billetten når kjøpet er bekreftet.

Transport
Alle busser og båter som vi bruker på våre utflukter er forsikret. Alle båter har redningsvester tilgjengelig for voksne og barn. Om du reiser med barn under 2 år anbefaler vi at du har med egen redningsvest. Om du ikke har dette så kontakt oss for hjelp før utflukten. Til glede for alle er bussene røykfrie. Vi kan ikke garantere at bussene stopper for toalettpause.

Guideservice
På alle utflukter har vi en autorisert engelsktalende lokalguide og på visse utflukter har vi også en skandinavisktalende guide. Les mer om dette under utfluktsprogrammet.

Lurt å ta med
En flaske med vann er alltid lurt å ha med seg på lengre utflukter. Det kan også være lurt å ha med en ekstra genser til bussreisen da bussen noen ganger kan være kald på grunn av aircondition. Husk gode sko og klær som passer til utflukten. Om du besøker et tempel eller andre religiøse bygg må du dekke til kne og skuldre. Ta gjerne med våtservietter og/eller hånddesinfeksjonsmiddel.

Tips
Om du vil gi tips til sjåføren og til den autoriserte lokalguiden anbefaler vi at man gir ca 40-50 Thai Bath om man er 2 personer.

Avbestilling
Avbestilling må skje senest 24 timer før utflukten starter om du ønsker å få pengene tilbake for utflukten din. Ved avbestilling etter 24 timer må man kunne vise til legeerklæring. Ved avbestilling på grunn av sykdom tilbakebetales kun den personen som har vært syk og som står på legeerklæringen. Om dere er flere personer anbefaler vi at de andre likevel følger med på turen.

Innstilt utflukt
For at utfluktene skal gjennomføres kreves det ofte et minimum antall deltagere. Vi forbeholder oss retten til å flytte eller innstille utflukter om f.eks. værforholdene gjør at den ikke kan gjennomføres. Skulle en utflukt trenge å bli innstilt av en anledning, vil vi selvfølgelig kontakte deg så fort som mulig. Om utflukten blir innstilt betaler vi alltid pengene tilbake på samme måte som dere betalte