Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Reis med barn

Det er mange som tar med seg barn, selv spedbarn, til Thailand. Man skal huske å ta hensyn til den lange flyturen og ev. jetlag som måtte oppstå hos barna. Det pleier som regel å være glemt etter en dag eller to. Forhåndsbestill gjerne transport fra flyplassen til hotellet, så er alt klappet og klart når du lander. Vel fremme er det bare å finne seg til rette på en av de barnevennlige strendene (les mer under "Strender").

Hva gjelder maten, så kan du kjøpe kylling, pommes frites og den slags til barn som liker kjente retter, mens barn med sans for nye impulser kan prøve fried rice eller banana pancake. Chili kan man vente med til de blir eldre. Kjøp alltid vann på flaske, det koster veldig lite og kan være forskjellen på en fantastisk ferie og to uker på hotellrommet. Med disse enkle forhåndsregler er du klar for å slippe barna løs på stranden for å bygge fantastiske sandslott og leke i vannkanten. Det beste for barnefamilien er mest sannsynlig å velge et mindre bungalowanlegg eller et konsepthotell for barnefamilier. Da bor man både nær stranden, restauranten og sin egen seng. Har man i tillegg med seg baby call, har man alle forutsetninger for en glimrende ferie.

På stranden
Solen er meget sterk i Thailand, dessuten er man ofte i nærheten av vannet, hvilket gjør at solen tar ekstra mye pga. refleksjoner. Derfor er det viktig å beskytte seg godt mot solen! Ta med solkrem hjemmefra eller kjøp på taxfree, da det er ganske dyrt i Thailand og du aldri har noen garanti for kvaliteten. Begynn gjerne med 40+ og gå gradvis nedover etter hvert. Ikke vær redd for å ikke bli brun, det blir du uansett! Vær ekstra nøye med barna. De skal ha godt med solkrem og gjerne en t-skjorte og/eller en solhatt på stranden. Brente barn kan holde hele familien våken om natten.

Restauranter
Barn er både velkomne og veldig populære overalt i Thailand. Det er også sjeldent et problem å stille i stand noe spesielt for dem på restaurantene, hva gjelder mat, feiring eller lignende. Menyene inneholder ofte barnevennlige retter som omelett, chicken sandwich, frukttallerken eller fritert banan. Det er dog ikke sikkert at restauranten har stellebord, for det er ikke like vanlig.

Barnemat og bleier
Barnemat og bleier kan kjøpes på velassorterte apotek, i visse matvarebutikker og på noen hotell.